Εθνική Αγγλίας : Κανονικά στην αποστολή ο Μαγκουάιρ, παρθενική κλήση για Φόντεν-Γκρίνγουντ

Εθνική Αγγλίας : Κανονικά στην αποστολή ο Μαγκουάιρ, παρθενική κλήση για Φόντεν-Γκρίνγουντ

Κανονικά στην αποστολή της Εθνικης Αγγλίας για τα παιχνίδια του Nations League παρά τα μπλεξίματα του στην Μυκόνο είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Μπορεί η ταλαιπωρία του Χάρι Μαγκουάιρ στην Μύκονο για το συμβάν με τους αστυνομικούς να μην έχει τελειώσει, ωστόσο ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια για το Νations League τον επόμενο μήνα.

Tα Τρία Λιοντάρια αντιμετωπίζουν την Ισλανδία (5/9, 19:00) αλλά και την Δανία (8/9, 21:45) στα πλαίσια του Nations League και όπως έκανε γνωστό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων θα δώσει το παρών στα επικείμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Αγγλος τεχνικός πήρε για τα παιχνίδια αυτά και τους Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι),Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Κάλβιν Φίλιπ (Λιντς), με τους τρεις ποδοσφαιριστές να βρισονται σε αποστολή των Τριών Λιονταριών για πρώτη φορά στην καριέρας τους.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σάουθγκεϊτ: Έιμπραχαμ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ντάιερ, Φόντεν, Γκόμεζ, Γκρίνγουντ, Χέντερσον, Ινγκς, Κέιν, Κιν, Μαγκουάιρ, Μινγκς, Μάουντ, Φίλιπς, Πικφορντ, Πόουπ, Ράσφορντ, Ράις, Σάντσο, Στέρλινγκ, Τρίπιερ, Γουόκερ, Γουάρντ-Πράους, Γουίνκς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ