Σαμπανάτζοβιτς : «Θέλω να χτίσω τη δική μου καριέρα, δεν δίνω μεγάλη βάση στο ότι είμαι γιος του Ρέφικ»

Σαμπανάτζοβιτς : «Θέλω να χτίσω τη δική μου καριέρα, δεν δίνω μεγάλη βάση στο ότι είμαι γιος του Ρέφικ»

Ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στη Βοσνία για την κλήση του στην εθνική ομάδα και το πώς σκέφτεται την καριέρα του.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ στη Βοσνία και αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων για το Nations League με Ιταλία και Πολωνία τονίζοντας πως είναι ένα τρομερό συναίσθημα να αγωνίζεσαι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου.

Όσα είπε:

«Νιώθω τιμή και είναι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν για την Εθνική ομάδα της χώρας τους. Πήρα την ευκαιρία μου και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι το αξίζω. Σε κάποιες περιπτώσεις με βοηθά (σ.σ. ότι ο πατέρας του είναι ο Ρέφικ με τη μεγάλη καριέρα στο παρελθόν), σε κάποιες όχι. Δεν δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό, θέλω να δημιουργήσω τον δικό μου δρόμο και να χτίσω τη δική μου καριέρα. Είναι λογικό να έχω την υποστήριξη του πατέρα μου και της οικογένειάς μου, αλλά αν δεν δουλέψω σκληρά τότε τίποτα δεν θα με βοηθήσει να κάνω την καριέρα που θέλω».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Εθνική Βοσνίας πρόσθεσε: «Είναι ένα τρομερό συναίσθημα να βρίσκομαι με όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες που μόνο έβλεπα μέχρι τώρα. Έχω την ευκαιρία να προπονούμαι και να βρίσκομαι μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ καλά, όλοι είναι χαλαροί και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Σίγουρα είναι ευκολότερο για μένα να προσαρμοστώ από τη στιγμή που έχω ως συμπαίκτη μου έναν ποδοσφαιριστή από την Ελπίδων της Βοσνίας στην αποστολή. Σίγουρα θα έχω ένα θετικό… άγχος στο ξεκίνημα. Ωστόσο θα πρέπει να δώσω τα πάντα και η ευκαιρία θα έρθει. Αν όχι τώρα, τότε στο μέλλον σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ