Γιαννούλης : «Θέλουμε προσοχή στην επίθεσή μας»

Γιαννούλης : «Θέλουμε προσοχή στην επίθεσή μας»

Ο Έλληνας αριστερός μπακ μίλησε για την αναμέτρηση με την Σλοβενία και την... αφλογιστία της Εθνικής.

Η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τη Σλοβενία, χωρίς βέβαια να λάμψει με την παρουσία της. Από την μεριά του, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Τσιμίκα εξ αρχής για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, τόνισε πλέον ότι στόχος είναι η νίκη με το Κόσοβο.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε αρχικά : «Ναι ήταν ένα άνοστο 0-0 κρατάμε την καλή εμφάνιση και χτίζουμε έτσι δημιουργούνται οι μεγάλες ομάδες. Κρατάμε την ισοπαλία, την καλή εμφάνιση και προχωράμε. Έπαιξε ρόλο η αποχή στα τελευταία λεπτά οι ομάδες δεν είχαν κουράγιο για μεγάλες ευκαιρίες, εκτός από μία των Σλοβένων».

Για το γεγονός ότι παρά την κατοχή δεν είχαν τις… μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ: «Δεν είναι τρωτό, συμβαίνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να μην σκοράρεις. Ήμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση μας, συμβαίνει να μην μπορείς να σκοράρεις. Θέλει προσοχή για να τα καταφέρουμε σε αυτό το κομμάτι».

Για την παρουσία της Εθνικής στο Nations League και ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ είπε: «Θέλουμε να βελτιωθούμε, η Εθνική δεν ήταν στα… καλύτερα παλιότερα και τώρα τελευταία προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στα προκριματικά του Μουντιάλ, εφόσον συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα έχουμε ελπίδες για την συμμετοχή μας σε μία μεγάλη διοργάνωση».

Για την απουσία του κόσμου και τις νέες συνθήκες λόγω κορωνοϊού: «Αυτό ισχύει για όλους, δεν μας αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο, δεν είναι εύκολο. Αλλά εμείς πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι».

Για τον επόμενο αγώνα είπε: «Πάμε για την νίκη στο Κόσοβο ώστε να βρεθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ