Θετικός στον κορωνοϊό ο Μολδαβός Νικουλαέσκου, στον «αέρα» το Κόσοβο-Ελλάδα!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μολδαβός Νικουλαέσκου, στον «αέρα» το Κόσοβο-Ελλάδα!

Ο σκόρερ των Μολδαβών στο 1-1 με το Κόσοβο διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και οι παίκτες που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα κάνουν τεστ για Covid-19 – Στον… αέρα το Κόσοβο-Ελλάδα.

Χαμός στον όμιλο της Εθνικής, αφού μετά τον Κώστα Τσιμικα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο σκόρερ των Μολδαβών στο 1-1 με το Κόσοβο, Ιόν Νικουλαέσκου. Υπενθυμίζουμε ότι το Κόσοβο είναι ο επόμενος αντίπαλος της γαλανόλευκης και μετά τις τελευταίες εξελίξεις το παιχνίδι είναι στον αέρα!

Ο Ιόν Νικουλαέσκου λίγες ώρες μετά το παιχνίδι της Μολδαβίας με το Κόσοβο διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και υπάρχει έντονη ανησυχία στο εσωτερικό των δύο ομάδων, αφού ο Νικουλαέσκου αγωνίστηκε κανονικά στο χθεσινό ματς και ήρθε σε επαφή τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τους αντιπάλους του. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Κοσόβου μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τόνισε ότι είναι σε επαφή με την UEFA για το ματς με την Ελλάδα.

Μάλιστα, τόνισε θα σεβαστεί κάθε απόφασή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που καλείται πλέον να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι για το παιχνίδι Ελλάδα-Κόσοβο. Όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι παίκτες του Κοσόβου που ήρθαν σε σωματική επαφή με τους Μολδαβούς και τον σκόρερ τους το Σάββατο σε τεστ για να φανεί εάν κάποιος από αυτούς κόλλησε κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι ο κανονισμός αναφέρει πως εάν υπάρχουν 13 υγιείς παίκτες, εκ των οποίων φυσικά ένας να είναι τερματοφύλακας, το ματς γίνεται κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ