Σάουθγκεϊτ : «Ο Στέρλινγκ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

Σάουθγκεϊτ : «Ο Στέρλινγκ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το γνωρίζει.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στοχεύει να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσει το EURO που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Βρετανός προπονητής έχει αρκετά νέα ταλέντα στην διάθεσή του, ωστόσο δεν ξεχνάει την «παλιοσειρά».

Ένας από αυτούς, είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ηγέτης της ομάδας. Ο διεθνής εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλε την εκτέλεση του πέναλτι και έδωσε την νίκη στην ομάδα του επί της Ισλανδίας, στο 91ο λεπτό. Μάλιστα, ήταν εντυπωσιακός καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ο Ομοσπονδιακός προπονητής το παραδέχθηκε.

Αναλυτικά, είπε: «Η πείνα για να σκοράρει, η πείνα του για να κερδίσει πράγματα, η πείνα του για να οδηγεί ψηλά τον εαυτό του, είναι γεγονότα που δεν μπορεί κανείς να τα υποτιμήσει. Έχει ένα σοβαρό αντίκτυπο στον καθένα τριγύρω του και έχει, πραγματικά, πάει τον τρόπο παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο.

Η πνευματική του κατάσταση όλη την εβδομάδα ήταν εξαιρετική. Ήθελε απεγνωσμένα να είναι εδώ, να παίξει, να συνεχίσει. Πιστεύω ότι πήρε πάνω του τη «μάχη» όταν ήμαστε με 10 παίκτες. Ανέλαβε την ευθύνη για το πέναλτι, και ήταν φανταστικός καθ’ όλη τη διάρκεια. Η επιθυμία του για νίκη και επιτυχία ήταν απίστευτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ