Εθνική Αγγλίας : Αυτές είναι οι Ισλανδές που τρέλαναν Φόντεν και Γκρίνγουντ και έσπασαν την καραντίνα (pics)

Εθνική Αγγλίας : Αυτές είναι οι Ισλανδές που τρέλαναν Φόντεν και Γκρίνγουντ και έσπασαν την καραντίνα (pics)

Αυτές είναι οι δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η εθνική ομάδα της Αγγλίας και έκαναν... παρέα στον Φιλ Φόντεν και στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ υπέπεσαν σε διπλό παράπτωμα, καλώντας κορίτσια στο δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας, στο Ρέικιαβικ, πριν τον εκτός έδρας αγώνα της με την Ισλανδία, για την πρεμιέρα των υποχρεώσεών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 2ο όμιλο της League A για το Νations League.

Πλέον, οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο Μάντσεστερ, καθώς ο Γκάρεθ Σάουθγεϊτ τους απέκλεισε από την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Δανία. Παράλληλα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλύψεις από τη… συνάντησή τους με δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία, η μία εκ των οποίων ήταν φιναλίστ πέρυσι στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

Οι δυο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο Μάντσεστερ

Ο Mason Greenwood επέστρεψε στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα το βράδυ αφού στάλθηκε σπίτι από την Αγγλία

Ο Φιλ Φόντεν του Μαν Σίτι έφτασε στο σπίτι αφού εξέδωσε μια συγνώμη

Η 20χρονη Νάντιε περιγράφει πως αυτή και η ξαδέρφη της επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας: «Γνωριστήκαμε online με τον Μέισον. Μιλούσαμε μερικές ημέρες πριν έρθουν στην Ισλανδία. Νιώθω άσχημα γι’ αυτόν και δεν ήθελα να τον φέρω σε αυτή τη θέση. Αν γνωρίζαμε πως ήταν σε καραντίνα δεν θα πηγαίναμε. Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Τον ρώτησα ποιος είναι. Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Δεν ξέραμε πως ο Μέισον παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ήταν μια ωραία βραδιά, σίγουρα. Οι τέσσερίς μας περάσαμε ώρες μαζί, γνωριστήκαμε. Ήταν καλά παιδιά. Πολύ πολύ καλά».

Αυτή και η 19χρονη ξαδέρφη της, Λάρα Κλάους, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο την Κυριακή

Η Nadia, που απεικονίζεται και η Lara πιστεύεται ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο και έφυγαν πριν από το πρωινό

Η Λάρα, που φωτογραφήθηκε, δημοσίευσε ένα βίντεο της και της Νάντια που κατευθύνονταν στο Radisson Blu Saga Hotel της Αγγλίας

 

Η 20χρονη υποψήφια της Ισλανδίας Miss Universe, Nadia Gunnarsdottir, ήταν μια από τις γυναίκες που προσκλήθηκαν

 

Το μοντέλο Nadia αποκάλυψε πώς είχε συνομιλήσει με την Greenwood πριν από το ταξίδι του στην Ισλανδία

Τα κορίτσια δημοσίευσαν ένα στιγμιότυπο από τους «chillin with Mason Greenwood and Phil Foden»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ