Γκρίνγουντ : «Ζητώ συγγνώμη από τον Σάουθγκεϊτ»

Γκρίνγουντ : «Ζητώ συγγνώμη από τον Σάουθγκεϊτ»

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον προπονητή του, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για το γεγονός ότι παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ μαζί με τον Φιλ Φόντεν έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, παραβιάζοντας έτσι το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, το απόγευμα της Δευτέρας (7/9) ο προπονητής των «λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τους απέβαλε από την αποστολή.

Μέσα από δήλωσή του, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχοντας τώρα την ευκαιρία να σκεφτώ τι συνέβη, μπορώ να ζητήσω συγγνώμη από όλους για την αμηχανία που προκάλεσα. Ήταν ανευθυνότητα από μέρους μου να σπάσω τα πρωτόκολλα του κορωνοϊού που ισχύουν για την προστασία παικτών, προσωπικού και του κοινού. Συγκεκριμένα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που τον απογοήτευσα όταν είχε δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη σε εμένα.

Το να παίζω για την Αγγλία ήταν μία από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου και φταίω μόνο εγώ για αυτό το τεράστιο λάθος. Υπόσχομαι στην οικογένειά μου, τους οπαδούς, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία ότι αυτό είναι ένα μάθημα από το οποίο θα μάθω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ