Λεβ : «Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα, θα γίνουν αλλαγές με Ελβετία»

Λεβ : «Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα, θα γίνουν αλλαγές με Ελβετία»

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Ουκρανίας και τόνισε πως θα γίνουν αλλαγές στο επόμενο ματς με την Ελβετία.

Η εθνική Γερμανίας πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Ουκρανίας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Τα «πάντσερ» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο είδαν τους Ουκρανούς να μειώνουν με πέναλτι στο 77ο λεπτό και να πιέζουν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση.

Πάνω σε αυτό, στάθηκε ο προπονητής των Γερμανών, Γιόακιμ Λεβ. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει καθαρίσει πολύ νωρίτερα το ματς και να μην χρειαστεί να φτάσει στο σημείο να πιέζεται στο τέλος. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι θα προβεί σε αρκετές αλλαγές για το ματς με την εθνική Ελβετίας.

Αναλυτικά είπε: «Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 3-0 και 4-0, πριν το πέναλτι, το οποίο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αλλά στο παιχνίδι, αφήσαμε πολύ λίγες πιθανότητες στους Ουκρανούς, ακόμη κι εάν μερικές φορές δώσαμε πάρα πολύ εύκολα μπάλες σε ορισμένες φάσεις.

Ήταν περισσότερο από 10 μήνες από τότε που δεν είχαμε παίξει με αυτήν ομάδα. Κι έαν όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, υποθέτω ότι δεν θα κάνω πολλές αλλαγές την Τρίτη το βράδυ εναντίον της Ελβετίας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ