Μολδαβία – Σλοβενία 0-4

Μολδαβία – Σλοβενία 0-4

Η ομάδα του Ματίας πέρασε… αέρα από την Μολδαβία και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα.

Με πρωταγωνιστή τον Χάρις Βούτσκιτς, που πέτυχε χατ-τρικ, η Σλοβενία επικράτησε εκτός έδρας της Μολδαβίας με 4-0, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Ματίας Κεκ έφτασε τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα. Η γαλανόλευκη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο και έπεσε στη δεύτερη θέση με 8 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική η Σλοβενία θα παίξει εντός έδρας το Κόσοβο, ενώ η Μολδαβία θα υποδεχθεί την Ελλάδα.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι παίκτες του Ματίας Κεκ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Λόβριτς. Ο Μπόχαρ έδωσε ωραία στον συμπαίκτη του και αυτός από κοντά εκτέλεσε τον πορτιέρο της Μολδαβίας για το 1-0. Στο 36′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέρμπιτς από τον Αρμας.

Ο Βούτσκιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 42′ ο Μπόχαρ έδωσε τη δεύτερη ασίστ του και ο Βούτσκιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 54’οι παίκτες του Κεκ κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε και πάλι ο Βούτσκιτς. Ο Σλοβένος σημάδεψε σωστά για δεύτερη φορά και έκανε το 4-0, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις:

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Ράκου, Πλατίτσα (59’Μιλιντσεάνου), Αρμάς, Μούντρατς (46’Κρατσιούν), Ρεάμπτσιουκ, Καρπ (46’Καϊμάκοφ), Ιονίτσα (74’Τάρας), Κόντσιουτς, Ράτσα, Νικολαέσκου (79’Σπατάρου).

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Σκούμπιτς, Μπλάζιτς (73’Μίτροβιτς), Μεβλίγια, Μπάλκοβετς, Μπόχαρ (74’Ρεπ), Μπιγιόλ (83’Πέτροβιτς), Κούρτιτς, Βέρμπιτς, Λόβριτς (78’Βέτριχ), Βούτσκιτς (77’Μπίτσιακ).

Χαμός σε δεύτερο και τέταρτο όμιλο

Από εκεί και πέρα, στα άλλα αποτελέσματα της βραδιάς για το Group C, η Λευκορωσία επικράτησε του Καζακστάν με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 7 βαθμούς. Στο άλλο ματς του ομίλου, Λιθουανία και Αλβανία έμειναν κολλημένες στο 0-0, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση έχοντας από 5 πόντους.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Βόρεια Μακεδονία έσωσε στις καθυστερήσεις τον βαθμό απέναντι στην Γεωργία (1-1). Οι δύο ομάδες μετά την μεταξύ τους ισοπαλία, συνεχίζουν χέρι – χέρι στην κορυφή του ομίλου, έχοντας από 6 πόντους. Στην τρίτη θέση είναι η Αρμενία με 5 πόντους, που έμεινε στο 1-1 με την Εσθονία (2 πόντους).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ