Βίτσελ : «Η κορυφή εξαρτάται από εμάς»

Βίτσελ : «Η κορυφή εξαρτάται από εμάς»

Ο μέσος της Ντόρτμουντ και της Εθνικής του Βελγίου μίλησε για τον όμιλο της ομάδας του στο Nations League αμέσως μετά την νίκη επί της Ισλανδίας.

Ο Αξελ Βίτσελ είχε δηλώσει εχθές (14/10) ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στην εθνική Βελγίου, ήθελαν την νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία για το Nations League, προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν να χάσουν την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, όπου παραμένουν τους τελευταίους 25 μήνες.

Και οι Βέλγοι διεθνείς -προφανώς έχοντας συνειδητοποιήσει και διορθώσει τα λάθη που έκαναν στην εκτός έδρας ήττα από την Αγγλία με 2-1- επικράτησαν στο Ρέϊκιαβικ των «Βίκινγκς» με 2-1, ένα αποτέλεσμα που τους έφερε στην κορυφή του ομίλου, μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ που γνώρισαν τα «τρία λιοντάρια» από την Δανία με 1-0.

«Γνωρίζαμε ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να έρθεις και να κερδίσεις εδώ», επεσήμανε ο Βίτσελ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισλανδία και πρόσθεσε:

«Είναι πάντα μια παγίδα όπου μπορεί να χάσεις βαθμούς. Μετά την ήττα από την Αγγλία, θέλαμε να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Επικεντρωθήκαμε στο να είμαστε αποφασιστικοί. Δεν νομίζω ότι φοβηθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ίσως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα καλύτερα. Όμως παραμείναμε συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε. Επρεπε να περάσουμε από διπλή ζώνη άμυνας. Τώρα είμαστε δύο βαθμούς μπροστά από την Αγγλία και η κορυφή εξαρτάται από εμάς και από το εάν θα τους νικήσουμε στις Βρυξέλλες (σ.σ. 15/11)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ