Κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας ο Νεντελτσεάρου

Κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας ο Νεντελτσεάρου

Ο αμυντικός της ΑΕΚ υπολογίζεται από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ρουμανίας για τα ερχόμενα παιχνίδια της χώρας του στο Nations League.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ στη διακοπή των Εθνικών ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα. Βέβαια, θα είναι για καλό σκοπό, αφού ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Nations League καθώς και το φιλικό με τη Λευκορωσία.

Η ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα υποδεχτεί αρχικά τους Λευκορώσους την πέμπτη (11/11, 19:00), εν συνεχεία θα φιλοξενήσει τη Νορβηγία στις 15 (21:45) του ίδιου μήνα και οι υποχρεώσεις της θα τελειώσουν τρεις ημέρες μετά, στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας (18/11, 21:45).

Ο Νεντελτσεάρου δεν θα είναι ο μόνος από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ που θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του το επόμενο χρονικό διάστημα. Πέραν από τον ίδιο λοιπόν, από τις προπονήσεις της Ένωσης θα απουσιάζουν οι Μάνταλος, Σβάρνας (Ελλάδα), Χνιντ (Τυνησία), Σάκχοφ (Ουκρανία) και Ανσαριφάρντ (Ιράν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ