Ζέκα : «Να είμαστε καλοί αμυντικά, έχουμε ποιότητα για το γκολ»

Ζέκα : «Να είμαστε καλοί αμυντικά, έχουμε ποιότητα για το γκολ»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για το φιλικό με την Κύπρο και τα δυο παιχνίδια για το Nations League και τόνισε πως στόχος είναι να μην δεχτεί γκολ η Εθνική, καθώς έχει την ποιότητα επιθετικά να σκοράρει.

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού φιλικού με την Κύπρο στη Ριζούπολη αναφέρθηκε στα τρία ματς που θα δώσει σε 8 μέρες η Εθνική, αλλα και στη χρησιμότητα του ματς με τους Κύπριους.

Ακόμα ο μέσος της γαλανόλευκης μίλησε για το πώς βοηθούν οι παλιοί της Εθνικής τα νέα πρόσωπα της ομάδας, ενώ τόνισε πως πρέπει οι διεθνείς να δώσουν έμφαση στην άμυνα, αφού στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει η ποιότητα για να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα τρία ματς που θα δώσει η Εθνική μέσα σε οκτώ μέρες: «Δεν είναι εύκολο, γιατί έχουμε τρία παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Όμως εδώ στην Εθνική μάς βοηθούν να είμαστε έτοιμοι, οι φυσιοθεραπευτές μάς βοηθούν και οι προπονητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια, όπως και την προηγούμενη φορά».

Για τη χρησιμότητα του φιλικού με την Κύπρο: «Είναι πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Να δούμε τις ιδέες του προπονητή, πώς θέλει να παίξει και τι πρέπει να κάνουμε. Θα δει και ο προπονητής αν θέλει να αλλάξει κάτι τακτικά και μπορεί να κάνει δοκιμές σε πράγματα που σκέφτεται».

Για το πώς βοηθούν οι παλιοί της Εθνικής τα νέα πρόσωπα της ομάδας: «Όλους τους νέους θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν σαν ένας από μας. Τους μιλάμε και τους βοηθάμε σε όλα. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουν καλά μέσα στην ομάδα, γιατί είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Είμαστε χαρούμενοι που έρχονται νέα παιδιά στην Εθνική».

Για τους «τελικούς» με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League: «Έχει σημασία να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη δεχτούμε γκολ και μετά μπροστά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Αν κρατήσουμε το μηδέν, θα έχουμε τις φάσεις για να βάλουμε γκολ και θα είναι πιο εύκολο για μας. Έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ