Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ουκρανίας

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ουκρανίας

Η Εθνική Ουκρανίας ανακοίνωσε πέντε κρούσματα κορωνοϊού μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με τη Γερμανία για το Nations League.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας βρίσκεται στη Λειψία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γερμανία για το Nations League που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (14/11, 21:45).

Ωστόσο ο προπονητής των Ουκρανών, Αντρέι Σεφτσένκο, ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/11) ότι υπάρχουν πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του αγώνα να είναι στον αέρα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις ποδοσφαιριστές και τον team manager οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί σε εξετάσεις που έκαναν για την ανίχνευση του covid-19. Σημειώνεται όμως ότι θα γίνουν και νέα τεστ το Σάββατο (14/11).

Ο Σεφτσένκο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε σήμερα για προπόνηση και αυτοί οι τέσσερις έμειναν στο ξενοδοχείο. Είναι απομονωμένοι. Θα κάνουμε κι άλλο τεστ αύριο. Προς το παρόν περιμένουμε ενημέρωση για το παιχνίδι από την UEFA».

Όπως αναφέρουν οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά σε περίπτωση που η Ουκρανία έχει διαθέσιμους 12 ποδοσφαιριστές και έναν τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ