«Οργια» από τον Φορτούνη στο Κισινάου (vids)

«Οργια» από τον Φορτούνη στο Κισινάου (vids)

Ματσάρα από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ στο 32’ και στο 41’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπακασέτα.

Όλα τα λεφτά. Ο Κώστας Φορτούνης είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει περίτρανα και στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής με την Μολδαβία στο Κισινάου, για την 5η αγωνιστική του Nationals League.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έκανε πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο η Εθνική έκανε το 1-0, ενώ λίγο πριν το τέλος του 45αλέπτου έβγαλε την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας.

Συγκεκριμένα, στο 32’ ο άσος των Πειραιωτών βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή των Μολδαβών και με μία… οβίδα έστειλε την μπάλα συστημένη στο παραθυράκι της εστίας του Ναμάσκο, κάνοντας το 1-0 για την γαλανόλευκη. Εννιά λεπτά αργότερα ο Φορτούνης πήρε την μπάλα, έστρωσε στον Μπακασέτα και ο μεσοεπιθετικός της Αλάνιασπορ έκανε το 2-0.

Ματσάρα από τον Φορτούνη, που αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της Εθνικής. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο άσος του Ολυμπιακού ξεκινάει στην 11άδα της γαλανόλευκης, αφού είχε αγωνιστεί ως βασικός και στο φιλικό με την Κύπρο και το δεύτερο σερί παιχνίδι της Εθνικής που βάζει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εθνική έχει να βάλει δύο γκολ στο πρώτο μέρος σε επίσημο παιχνίδι από τις 7/10/2017, όταν είχε κερδίσει με 2-1 την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Σε εκείνο το ματς είχαν σκοράρει ο Μήτρογλου και Τζιόλης.

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης της εθνικής στο αποψινό παιχνίδι, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, αφού στο 65’ ο Τζον Φαν Σιπ τον έκανε αλλαγή, βάζοντας στο ματς τον Χρήστο Τζόλη.

Δείτε το 1-0:

Το 2-0 του Μπακασέτα:

Και η ευκαιρία του Φορτούνη στο 11′

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ