Δεν πείθει ο Φαν Σιπ

Δεν πείθει ο Φαν Σιπ

Ο Τζον Φαν Σιπ φαίνεται πως δεν πείθει τον κόσμο για τη δουλειά του στην Εθνική ομάδα, σύμφωνα με το γκάλοπ από to10.gr.

Ο κόσμος μίλησε σχετικά με τη δουλειά που κάνει ο Τζον Φαν Σιπ εδώ και 14 μήνες στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους φιλάθλους της ομάδας για όσα έχει πετύχει και πράξει στη «γαλανόλευκη», όπως φάνηκε και από το γκάλοπ που έγινε από to10.gr.

Πιο συγκεκριμένα, to10.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς αν ο Φαν Σιπ κάνει σωστά τη δουλειά του στην Εθνική ομάδα και τα αποτελέσματα του poll δείχνουν ότι οι περισσότεροι πιστεύουν το αντίθετα.

Συνολικά το 62% που ψήφισε θεωρεί ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κάνει σωστή δουλειά και διαχείριση στην Εθνική και πιθανότατα ρόλο σε αυτό να έχουν παίξει οι επιλογές του, αλλά και η εικόνα της ομάδας που η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια (όπως αυτό με τη Μολδαβία) δεν πείθει.

Από την άλλη το 19% πιστεύει ότι ο Φαν Σιπ θα μπορούσε να είναι καλύτερος ως προπονητής και πως δεν έχει πετύχει ακόμη κάτι ιδιαίτερο, ενώ το υπόλοιπο 19% θεωρεί πως η δουλειά του είναι σωστή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολλανδός αλλά και η Εθνική ομάδα έχει απόψε (21:45) μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει κόντρα στη Σλοβενία να πάρει τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο του Nations League και να επέλθει ουσιαστικά μια ηρεμία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δείτε τα αποτελέσματα από το γκάλοπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ