Μπακασέτας : «Περήφανος για την ομάδα, μας αδικεί η δεύτερη θέση» (vid)

Μπακασέτας : «Περήφανος για την ομάδα, μας αδικεί η δεύτερη θέση» (vid)

Στην αναποτελεσματικότητα της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας που δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια.

Περήφανος για την Εθνική ομάδα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας που τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση στο σκοράρισμα και στην αναποτελεσματικότητα που στοίχησε σε αυτή τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα και όπως παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του Nations League. Μας αδικεί η δεύτερη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως το γκολ. Πέσαμε πάνω σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες, αλλά δεν είναι η στιγμή να ψάξουμε δικαιολογίες. Αν διορθώσουμε το πρόβλημα στο γκολ θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν βοηθούν κανέναν. Έχουμε κάποια στοιχεία, ότι παίζουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, αλλά και τις αδυναμίες μας. Αν διορθώσουμε το πρόβλημα της αποτελεσματικότητας μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου, πρέπει να είσαι στο 100%. Δεν έχουμε άλλη λύση από το να πιστέψουμε στις δυνάμεις της Εθνικής. Μας μένει το πείσμα.

Ο στόχος της πρώτης θέσης δεν επετεύχθη, άρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι στο 70-80%, μας έλειπαν μόνο λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί δείχνουμε συνεχή βελτίωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ