Ζορζίνιο – Το 2021 του ανήκει! (pic)

Ζορζίνιο – Το 2021 του ανήκει! (pic)

Τη χρονιά της ζωής του κάνει ο Ζορζίνιο!

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του διανύει φέτος ο Ζορζίνιο. Και κατάφερε να προσθέσει μία ακόμη διάκριση στη… φαρέτρα του, καθώς κατέκτησε την 3η θέση με την Ιταλία στο Nations League, επικρατώντας με 2-1 του Βελγίου.

Μία ακόμη διάκριση για τον Ιταλό μέσο της Τσέλσι που περνάει τους καλύτερους μήνες της καριέρας του. Και μάλιστα τα νούμερα του και οι επιτυχίες του μέσα στο 2021, τον κάνουν και το πρόσωπο της χρονιάς.

Με την 3η θέση στο Nations League, ο Ζορζίνιο πρόσθεσε το 5ο ομαδικό μετάλλιο μέσα στο 2021! Ένα από τον τελικό του FA Cup, όπου ηττήθηκε με τη Λέστερ, ένα από την κατάκτηση του Champions League, ένα από την κατάκτηση του Euro, ένα από την κατάκτηση του Super Cup και τώρα από την 3η θέση στο Nations League.

Παράλληλα, μέσα σε αυτούς τους μήνες, ο Ζορζίνιο κέρδισε μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του περασμένου Champions League και άλλη μία σε αυτή του Euro, ενώ κατέκτησε και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της UEFA για τη σεζόν 2020/21.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Ιταλός μέσος βρίσκεται μέσα στους 30 υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα, έχοντας μάλιστα και πολλές πιθανότητες να φτάσει στην κατάκτηση της, καθώς σύμφωνα με τους book, είναι το τρίτο φαβορί για το μεγαλύτερο ατομικό βραβείο!

Είτε καταφέρει να φτάσει στη Χρυσή Μπάλα, είτε όχι, ο Ζορζίνιο είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ