Μπακασέτας – «Ο ξεκάθαρος και μοναδικός στόχος μας είναι η πρώτη θέση»

Μπακασέτας – «Ο ξεκάθαρος και μοναδικός στόχος μας είναι η πρώτη θέση»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την κλήρωση της Ελλάδας στο Nations League, τονίζοντας πως στόχος της Εθνικής μας είναι μόνο η πρώτη θέση.

Η κλήρωση του Nations League πραγματοποιήθηκε, με την Ελλάδα να κληρώνεται στον ίδιο όμιλο με τις Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και μία εκ των Κύπρου ή Εσθονίας.

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, τονίζοντας πως στόχος της «γαλανόλευκης» είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Ο ξεκάθαρος και μοναδικός στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας, παρά να τερματίσουμε επικεφαλής στη βαθμολογία του γκρουπ μας και να βάλουμε τις βάσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια στο αμέσως επόμενο τουρνουά, δηλαδή στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004.

Ωστόσο, για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας, οφείλουμε να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Χρειάζεται συγκέντρωση και συνέπεια, γιατί η διοργάνωση του Nations League έχει ούτως ή άλλως δυσκολίες και τώρα επιφυλάσσει τέσσερις διαδοχικούς αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ