Αμφίβολος ο Μασούρας για Β. Ιρλανδία, τι δοκίμασε ο Πογέτ (vid)

Αμφίβολος ο Μασούρας για Β. Ιρλανδία, τι δοκίμασε ο Πογέτ (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Nations League με τη Β. Ιρλανδία είναι αμφίβολη.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, με τον Γιώργο Μασούρα να «πονοκεφαλιάζει» τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στην προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς στο Μπέλφαστ. Θυμίζουμε ότι η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (1/6, 11:00) για την πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όσο για τα όσα δοκίμασε ο Πογέτ, ο Ουρουγουανός τεχνικός πήγε σε 4-3-3 με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης. Στα βασικά του πλάνα έχει δοκιμάσει και τους Τσιμίκα – Χατζηδιάκο ως προς την άμυνα ενώ στις βασικές δοκιμές για δεξιά δεν ήταν ο Μπάλντοκ. Παρόλα αυτά ο Μπάλντοκ είναι μέσα στα φαβορί για βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ