Πογέτ: «Ήταν μία νίκη προσωπικότητας – Σημασία έχουν οι βαθμοί»

Πογέτ: «Ήταν μία νίκη προσωπικότητας – Σημασία έχουν οι βαθμοί»

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στο νικηφόρο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος στο Μπέλφαστ, τονίζοντας πως η Ελλάδα έκανε θετικό πρώτο βήμα.

Η Εθνική ομάδα έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Nations League 2022-23, καθώς στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ σε επίσημο αγώνα στον πάγκο της νίκησε στο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0, στον 2ο όμιλο της League C, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 39ο λεπτό.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Πογέτ δήλωσε ικανοποιημένος για το νικηφόρο ντεμπούτο του με την Εθνική, τονίζοντας πως η Ελλάδα ήταν κυρίαρχη στο ματς και ότι αυτή ήταν μια νίκη προσωπικότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για το αποτέλεσμα, επειδή κάναμε ένα θετικό πρώτο βήμα στο πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, που ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας χωρίς να είμαστε κυρίαρχοι».

Για το αν ήταν μια νίκη της ομάδας: «Ήταν μια νίκη προσωπικότητας της ομάδας. Ξέραμε πως θα αποδώσουμε και στο τέλος έχουν σημασία οι βαθμοί που μπαίνουν στο σακούλι».

Για το αν πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα κόντρα στο Κόσσοβο: «Ναι, να γίνουν τα αγόρια-άντρες. Πρέπει να πάρω και εγώ καλές αποφάσεις. Αυτοί που είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Να το σκεφτώ καλά. Είναι ένας δυνατός όμιλος, είναι η στιγμή των αποφάσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ