Νίκες για Ισπανία (0-1) και Πορτογαλία (2-0), σπουδαίο διπλό για τη Σερβία στην Στοκχόλμη (0-1)

Νίκες για Ισπανία (0-1) και Πορτογαλία (2-0), σπουδαίο διπλό για τη Σερβία στην Στοκχόλμη (0-1)

Πρώτη νίκη για την Ισπανία που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ελβετίας και την άφησε χωρίς βαθμό ενώ η Πορτογαλία είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τσεχία (2-0). Πέρασε από τη Σουηδία η Σερβία (0-1), στο μηδέν έμειναν Νορβηγία και Σλοβενία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Μετά από δύο ισοπαλίες ήταν η ώρα για την πρώτη νίκη της Ισπανίας στο Nations League. Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε με 1-0 της Ελβετίας στη Γενεύη και έμεινε στο κυνήγι της πρωτιάς του δεύτερου γκρουπ της πρώτης κατηγορίας, πίσω από την Πορτογαλία που επικράτησε σχετικά εύκολα της Τσεχίας με 2-0. Σημαντικό διπλό της Σερβίας με 1-0 επί της Σουηδίας, την ώρα που η Νορβηγία έμεινε στο 0-0 με τη Σλοβενία των δέκα παικτών στο Όσλο.

«Καθάρισαν» οι Ίβηρες 

Μεγάλη νίκη (0-1) για την Ισπανία κόντρα στην Ελβετία του Στίβεν Τσούμπερ που ξεκίνησε βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 63 λεπτά. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 13′ όταν ο Μάρκος Γιορέντε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σαράμπια εξ επαφής πλάσαρε για το 0-1. Εμπολό και Τσέμερτ είχαν δύο ευκαιρίες για το 1-1 πριν το ημίχρονο ενώ στο 53′ μία καλή στιγμή είχε και ο άσος της ΑΕΚ, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πορτογαλία νίκησε με 2-0 την Τσεχία και έμεινε στο +2 από την Ισπανία. Για τους φιλοξενούμενους ο Βατσλίκ έμεινε στον πάγκο ενώ βασικός αγωνίστηκε ο Μπράμπετς. Το 1-0 έκανε στο 33ο λεπτό ο Κανσέλο με ωραία προσπάθεια και στο 38′ ήρθε και το 2-0 με τον Γουέδες από ασίστ του Μπερνάρντο.

Η βαθμολογία:

Πορτογαλία 7 (7-1)
Ισπανία 5 (4-3)
Τσεχία 4 (4-5)
Ελβετία 0 (1-7)

Έ«χ»ασε ευκαιρία η Νορβηγία, έμεινε στο κόλπο η Σερβία

Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Νορβηγία, που κόλλησε στο 0-0 με τη Σλοβενία που έπαιζε για σχεδόν μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπλάζιτς στο 63′. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 64′ το δοκάρι του Όντεγκααρντ, με τον Όμπλακ να κρατά όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και να της δίνει τον βαθμό.

«Ζωντανή» για την πρωτιά έμεινε η Σερβία με το 1-0 επί της Σουηδία στη Σόλνα. Το μοναδικό γκολ του ματς μπήκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με κοντινό πλασέ του Γιόβιτς κι έφερε τους Σέρβους στον έναν βαθμό πίσω από τη Νορβηγία.

Η βαθμολογία:

Νορβηγία 7 (3-1)
Σερβία 6 (5-2)
Σουηδία 3 (3-3)
Σλοβενία 1 (1-6)

Καλπάζει η Γεωργία

Για τον τέταρτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας η Γεωργία έκανε το τρία στα τρία καθώς νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τη Βόρεια Μακεδονία ενώ η Βουλγαρία δεν μπόρεσε να νικήσει το Γιβραλτάρ με το οποίο έμεινε στο 1-1.

Η βαθμολογία:

Γεωργία 9 (12-2)
Β. Μακεδονία 4 (3-4)
Βουλγαρία 2 (4-7)
Γιβραλτάρ 1 (1-7)

Απόλυτη Εσθονία

Για τον δεύτερο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας η Εσθονία έκανε το δύο στα δύο με το 2-1 επί της Μάλτας εκτός έδρας και έχει την τύχη στα χέρια της.

Η βαθμολογία:

Εσθονία 6 (4-1)
Μάλτα 3 (3-2)
Άγιος Μαρίνος 0 (0-4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ