Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία 3-2: Νίκη για το Κόσοβο πριν το Πανθεσσαλικό

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία 3-2: Νίκη για το Κόσοβο πριν το Πανθεσσαλικό

Το Κόσοβο επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Βόρειας Ιρλανδίας για την 3η αγωνιστική της League C του Nations League και βρίσκεται στο -3 από την Ελλάδα, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά την ήττα του από την Ελλάδα (0-1), το Κόσοβο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Βόρειας Ιρλανδίας για την 3η αγωνιστική της League C του Nations League.

Πλέον, μετά και τη νίκη της Ελλάδας με 3-0 επί της Κύπρου, το Κόσοβο βρίσκεται στη 2η θέση με 6 βαθμούς, πίσω από την Εθνική μας, την οποία θα βρει μπροστά του την Κυριακή (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική.

Ο Μουρίκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9′, με τον Βιτίκι να σημειώνει το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα. Η Βόρεια Ιρλανδία μείωσε στο 45′ με τον Λάβερι, αλλά στο 52′ ο Μουρίκι βρήκε ξανά δίχτυα για το 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 83′ ο Μπάλαρντ.

ΚΟΣΟΒΟ: Ουζκάνι, Καστράτι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Ρουντάνι (75′ Φαζλί), Μπερίσα (79′ Ντομγκόνι), Ντρέσεβιτς, Μουσλίγια, Ράσιτσα (88′ Σαΐτι), Μουρίκι, Μπιτίκι

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, Μπάλαρντ, Έβανς, Μπράουν, Σπένσερ (86′ Μπράντλεϊ), ΜακΚαν (68′ Εμάνουελ Τσαρλς), Ντέιβις, Σάβιλ (73′ Τόμπσον), ΜακΜέναμιν, Λάφερτι (68′ Ντίον Τσαρλς), Λέιβερι (68′ Γουάιτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ