Παυλίδης: «Όμορφη βραδιά, αλλά δεν μπορούμε να τη χαρούμε λόγω του Λημνιού»

Παυλίδης: «Όμορφη βραδιά, αλλά δεν μπορούμε να τη χαρούμε λόγω του Λημνιού»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναφέρθηκε στη νίκη της Ελλάδας με 3-0 επί της Κύπρου αλλά και στην ανησυχία για τον τραυματισμό του Λημνιού.

Η Ελλάδα έκανε το 3/3 στο Nations League, επικρατώντας με 3-0 της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο ο τραυματισμός του Δημήτρη Λημνιού στις καθυστερήσεις, ήρθε να σκεπάσει τα πάντα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Παυλίδης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να χαρεί καθώς όλα επισκιάστηκαν απ’ τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha:

«Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για εμάς, αλλά είναι δυσάρεστο το πώς έφυγε από το γήπεδο ο Λημνιός, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί τον χρειαζόμαστε.

Είπαμε ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά, γιατί θέλαμε να δείξουμε κάτι όμορφο στον κόσμο που ανταποκρίθηκε, ο κόσμος βοήθησε, ώστε να μπούμε δυνατά στο ματς.

Παίζουμε για να κερδίσουμε, θέλουμε και την Κυριακή την στήριξη του κόσμου, θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στο Κόσοβο, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρει, πήραμε τη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να την ευχαριστηθούμε όσο θέλουμε λόγω του τραυματισμού του Λημνιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ