Λημνιός: «Προχωράμε μαζί όπως πάντα, ραντεβού την Κυριακή» (pic)

Λημνιός: «Προχωράμε μαζί όπως πάντα, ραντεβού την Κυριακή» (pic)

Ο Δημήτρης Λημνιός στην πρώτη του ανάρτηση μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν, ενώ έδωσε... σύνθημα νίκης εν όψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο (12/6).

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Λημνιός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο για την 3η αγωνιστική του Nations League, καθώς λίγο πριν το φινάλε του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έγραψε το 3-0 στο 48ο λεπτό με υπέροχο σουτ, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα από τον αντίπαλο.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της εθνικής ήταν σε… αναμμένα κάρβουνα, με τους φόβους τελικά να επιβεβαιώνονται. Έπειτα και από τα δυσάρεστα μαντάτα ο νεαρός άσος μέσω ανάρτησης του στα social media θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που βιώνει.

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας και τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης! Προχωράμε… Μαζί, όπως πάντα! Ραντεβού την Κυριακή», ανέφερε ο διεθνής άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ