Με Χατζηγιοβάνη η ενδεκάδα της Εθνικής – Στον πάγκο ο Μάνταλος (Pic)

Με Χατζηγιοβάνη η ενδεκάδα της Εθνικής – Στον πάγκο ο Μάνταλος (Pic)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεκινά στο αρχικό σχήμα του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι με το Κόσοβο ενώ μένει στον πάγκο ο Πέτρος Μάνταλος.

Έτοιμη για το τέσσερα στα τέσσερα και τη μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς του ομίλου στο Nations League είναι η Εθνική ομάδα που υποδέχεται το Κόσοβο στο κατάμεστο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για το δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Δημήτρη Λημνιού που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με την Κύπρο ενώ άφησε στον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο και προτίμησε τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα. Σιώπης και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τον Μπακασέτα μπροστά τους και τριάδα στην επίθεση τους Χατζηγιοβάνη, Μασούρα και Παυλίδη.

Στον πάγκο: Αλεξανδρόπουλος, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Γούτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Πασχαλάκης, Ρότα, Τζαβέλλας και Τζόλης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Η ενδεκάδα του Κοσόβου: Μούριτς, Αλίτι, Κριέζιου, Ραχμάνι, Ντομγκιόνι, Ρουντάνι, Μπερίσα, Μουσλία, Ράσιτσα, Μπιτίκι, Μουρίκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ