Λημνιός: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη, θα επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Λημνιός: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη, θα επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής, Δημήτρης Λημνιός, τόνισε πως θα επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τον έχουν στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Δημήτρης Λημνιος ήταν ο μεγάλος… άτυχος στην αναμέτρηση με την Κύπρο, με τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό να τραυματίζεται σoβαρά στο γόνατο και να τίθεται εκτός συνέχειας από τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Κοσόβου ο Δημήτρης Λημνιός, ήταν συγκινημένος από την στήριξη συμπαικτών και κόσμου, τονίζοντας πως θα επιστρέψει στην δράση το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Λημνιού:

Για τον τραυματισμό του: «Είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι έτσι. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, όμως και θα επιστρέψω δυνατότερος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν δύσκολο για εμένα όταν επέστρεψα στο γήπεδο και είδα το σημείο του τραυματισμού. Με συγκίνησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος και στενοχωρημένος ταυτόχρονα.

Για το αν είναι έτοιμος να κοιτάξει μπροστά: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη στήριξη. Τα μηνύματα και η αγάπη είναι πολύ ωραία. Θα το ξεχάσω και θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως έχω πει, το επόμενο 10ήμερο με δύο βδομάδες θα μπω στο χειρουργείο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ