Μπουχαλάκης: «Να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται»

Μπουχαλάκης: «Να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στο ισχυρό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτών έπειτα από την νίκη Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Κόσοβο.

Έτοιμοι να επαναφέρουν την Εθνική μας ομάδα στις ράγες των επιτυχιών είναι οι παίκτες της σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, μετά την νίκη της επίσημης αγαπημένης κόντρα στο Κόσοβο.

«Ήταν πολύ σημαντικό για όσα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να φέρουμε μια επιτυχία, να τερματίσουμε πρώτοι στο γκρουπ. Χτίζουμε κάτι καλό, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήταν το καλύτερο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό ευελπιστώ ότι είναι μόνο η αρχή. Όλα τα παιδιά έχουν όρεξη. Θέλουμε να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται, για την χώρα μας, αλλά και για εμάς, γιατί ξέρουμε τι αξίζουμε. Βήμα βήμα να ξαναφέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει».

Για τη συνέχεια είπε: «Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την πειθαρχία πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μετράει και αυτό θα μας δώσει τις προκρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την ανασταλτική λειτουργία: «Το κάθε ένα έχει τον ρόλο του. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ξέρει ο καθένας τη δουλειά του. Όλοι έρχονται από σημαντικές χρονιές στις ομάδες τους. Έχουμε την εμπειρία και την όρεξη να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να πανηγυρίζουμε στο τέλος».

Για το ότι ακολουθούν διακοπές: «Ναι, το περιμένουμε, μετά το “4Χ4” και τη χαρά που ευελπιστούμε να δώσαμε στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τον Σεπτέμβριο να είμαστε εξίσου καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ