Σάντσο: «Έκπληκτος με την κλήση μου στην Εθνική»

Σάντσο: «Έκπληκτος με την κλήση μου στην Εθνική»

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν περίμενε ότι θα κληθεί τόσο άμεσα στην Εθνική ανδρών της Αγγλίας, παρά την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποιεί μέχρι τώρα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

O Τζέιντον Σάντσο πραγματοποιεί εκπληκτικό ξεκίνημα στην Bundesliga με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστεί για τους Βεστφαλούς. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 18άχρονου επιθετικού δεν άφησαν ασυγκίνητο τον προπονητή της Εθνική ομάδας της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ο οποίος τον κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για τα προσεχή παιχνίδια των «λιονταριών» στο Nations League.

Ο ίδιος ο Σάντσο δήλωσε έκπληκτος με την κλήση του καθώς δεν φανταζόταν ότι μόλις στα 18 του θα αποτελούσε μέλος της Εθνικής ανδρών της Αγγλίας. «Ήμουν στην προπόνηση όταν με ειδοποίησαν για πρώτη φορά και αμέσως κάλεσα τους γονείς μου. Προφανώς ήταν ευχαριστημένοι για μένα και δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελώ όλη την ημέρα», σχολίασε στο «Sky Sports» ο νεαρός άσος.

«Ήμουν λίγο έκπληκτος για να είμαι δίκαιος γιατί προφανώς είμαι τόσο νέος, έχω πολλά να μάθω. Είμαι απλώς ευγνώμων στον προπονητή μου που βλέπει την πρόοδό μου στην Bundesliga και τον ευχαριστώ πολύ» συμπλήρωσε ο Σάντσο.

Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποιεί ως τώρα ο Σάντσο είναι ότι με τις 7 ασίστ που έχει μοιράσει με την Ντορτμουντ, είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα, στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίσης έχει πετύχει και 1 γκολ.

Ζει το όνειρό του ο μικρός και μένει να φανεί αν θα έχει ανάλογη συνέχεια. Το μέλλον πάντως του ανήκει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ