Νορβηγία – Σλοβενία 1-0 (vid)

Νορβηγία – Σλοβενία 1-0 (vid)

Η ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Σλοβενίας και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων του Nations League.

Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να ξεκινάει βασικός και να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Νορβηγία επικράτησε εντός έδρας της Σλοβενίας με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League. Ο μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ένα από τα βασικά στελέχη των Σκανδιναβών, έπιασε πολύ καλή απόδοση και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ολε Σέλνες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής! Στο παιχνίδι αγωνίστηκε επίσης ως βασικός ο πρώην «ερυθρόλευκος» μεσοεπιθετικός, Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε την 50η συμμετοχή με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Το παιχνίδι στο Οσλο, πάντως, σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Σλοβένου, Κράιντς, ο οποίος στο 9ο λεπτό δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Χένρικσεν και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Με αυτό το τρίποντο η Νορβηγία έφτασε τους 6 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του League C της νεοσύστατης διοργάνωσης. Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με την Βουλγαρία να είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Την επόμενη αγωνιστική η Νορβηγία θα υποδεχθεί τους Βούλγαρους, σε ένα ματς που ουσιαστικά θα κρίνει την πρωτιά.

Δείτε το γκολ του Σέλνες:

https://www.youtube.com/watch?v=uS8vZvIQk48&feature=youtu.be&a=

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ