Ρουμανία – Σερβία 0-0

Ρουμανία – Σερβία 0-0

Με τον Τάντιτς να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και τους Πρίγιοβιτς, Βούκοβιτς να μένουν στον πάγκο, Ρουμανία και Σερβία έμειναν στο 0-0, με τον Άλιν Τόσκα να είναι ο μόνος εκ των τριών «Ελλήνων» που αγωνίστηκε.

Οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γιάγκος Βούκοβιτς δεν αγωνίστηκαν λεπτό στην αναμέτρηση της Ρουμανία με τη Σερβία στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της League C του Nations League, με τον Άλιν Τόσκα του ΠΑΟΚ να είναι ο μόνος εκ των τριών «Ελλήνων» που έδωσε το «παρών» και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων. Το ματς έληξε ισόπαλο με 0-0, τη στιγμή που στον ίδιο όμιλο βρίσκονται το Μαυροβούνιο και η Λιθουανία.

Ο 29χρονος επιθετικός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αστοχώντας από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα αποβλήθηκε ο Γκαμπριέλ Τάμας, αφήνοντας τους Ρουμάνους με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Αλίν Τόσκα, είχε καλή παρουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο στη σερβική επίθεση προτιμήθηκε ο φορμαρισμένος Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αντί του Πρίγιοβιτς. Όσο για τον Βούκοβιτς του Ολυμπιακού, έμεινε στον πάγκο και στο κέντρο της άμυνας προτιμήθηκαν οι Βελίκοβιτς και Μιλένκοβιτς.

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Μανέα, Τάμας, Σαπουνάρου, Τόσκα, Μπαλούτα, Μάριν, Μαξίμ (70′ Ροτάριου), Στάντσιου, Ντράγκους (45+3′ Νεντελκέρου), Τουκουντεάν (80′ Κεσέρου).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Ρόντιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Ρουκάβινα, Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Ράντονιτς, Τάντιτς (77΄ Μίλετιτς), Γκατσίνοβιτς (63′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μίτροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ