Ρωσία – Τουρκία 2-0

Ρωσία – Τουρκία 2-0

Η Ρωσία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει την Τουρκία με 2-0 και κατά συνέπεια να έρθει σε θέση οδηγού για την πρωτιά του ομίλου της στη League B. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:00 του Nations League.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/10) και γενικότερα της 4ης αγωνιστικής του Nations League άνοιξε με το ματς της Ρουμανίας με τη Σερβία (0-0), και δόθηκε συνέχεια με τα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν στις 19:00.

Στο σημαντικότερο εξ αυτών στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου της League B, η Ρωσία επικράτησε με 2-0 κόντρα στην Τουρκία, χάρη σε γκολ των Νόισταντερ (20′), με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, και Τσερίσεβ (77′), με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση. Το εν λόγω αποτέλεσμα κρατάει τους Ρώσους στην 1η θέση με επτά βαθμούς και στο +4 από τη δεύτερη Τουρκία, ενώ η Σουηδία βρίσκεται στην τελευταία θέση (3η) με μόλις ένα βαθμό.

Τα Νησιά Φερόε ήρθαν ισόπαλα με το Κόσοβο (1-1) για το 3ο γκρουπ της League D, όπως ακριβώς και το Αζερμπαϊτζάν με τη Μάλτα για τον ίδιο όμιλο. Επομένως ο Κόσοβο παρέμεινε 1ο με οκτώ βαθμούς και το Αζερμπαϊτζάν 2ο με έξι. Φερόε και Μάλτα έχουν από έξι και δύο βαθμούς αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς των 19:00:

Ρωσία – Τουρκία 2-0 (20′ Νόισταντερ, 77′ Τσερίσεβ)

Νησιά Φερόε – Κόσοβο 1-1 (51′ Γένσεν / 9′ Ράσικα)

Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα 1-1 (53′ Αμπντουλαγέφ / 37′ Μουσκάτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ