Θα πεθάνει ή θα ζήσει με τις ίδιες ιδέες…

Θα πεθάνει ή θα ζήσει με τις ίδιες ιδέες…

Ο Σκίμπε και κόντρα στη Φινλανδία παίζει πάλι χωρίς εξτρέμ. Θα αναλογιστεί κανείς ότι δεν έβαλε εξτρέμ στην Αθήνα που ήθελε μόνο νίκη, θα βάλει στο Τάμπερε που (λέει ότι) του κάνει και η ισοπαλία;

Λένε ότι δεν γίνεται να μάθεις σε γέρικο σκυλί νέα κόλπα. Ο Σκίμπε δεν είναι βέβαια κοντά στα προπονητικά γεράματα. Εχει όμως το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του  ανθρώπου που δεν λέει να αλλάξει τις αντιλήψεις του ακόμα κι όταν αυτές δεν δικαιώνονται στην πραγματική ζωή.

Την Παρασκευή μετά τον αγώνα της Εθνικής του λέγαμε ότι δεν γίνεται να παίζεις επιθετικά χωρίς κλασσικούς εξτρέμ. Μας απαντούσε ότι το πρόβλημα δεν ήταν στους εξτρέμ, αλλά στο κέντρο που δεν δούλεψε καλά.

Προπονητής είναι μπορεί να βλέπει κάτι που όλοι οι άλλοι δεν το βλέπουμε. Ετσι και απόψε κόντρα στην Φινλανδία παίζει και πάλι χωρίς εξτρέμ.

Μπορεί κάτι να του χρωστάει η θεά τύχη και να του ξεπληρώσει απόψε. Θα αναλογιστεί κανείς ότι δεν έβαλε εξτρέμ στην Αθήνα που ήθελε μόνο νίκη, θα βάλει στο Τάμπερε που (λέει ότι) του κάνει και η ισοπαλία;

Ξέραμε ότι όταν παίζεις με αντεπιθέσεις θέλεις παίκτες με ταχύτητα. Κι εδώ ο κόουτς έχει άλλη άποψη. Μπορεί να πιστεύει ότι ο αιφνιδιασμός των Φιλανδών θα έρθει από τους ακραίους μπακ, τον Μπακάκη και τον Τσιμίκα.

Μακάρι να έχει δίκιο κι ό,τι δεν είδαμε από τους ίδιους παίκτες, με το ίδιο σύστημα κόντρα στην Ουγγαρία πριν από λίγα βράδια να το δούμε απόψε στο Τάμπερε…..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ