Ισπανία – Αγγλία 2-3

Ισπανία – Αγγλία 2-3

Ματσάρα στη Σεβίλλη, με την Αγγλία να επικρατεί 3-2 της Ισπανίας για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Μπορεί το τρόπαιο να μην επέστρεψε…. σπίτι, στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως η Αγγλία δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Τελευταίο «θύμα» των Τριών Λιονταριών, η Ισπανία, την οποία φιλοδώρησαν με τρία τέρματα (στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 3-0), και μάλιστα μέσα στη Σεβίλλη. Πάκο Αλκάθερ 58′ και Ράμος στο 97′ έσωσαν τα προσχήματα για τους Ίβηρες που έχουν παράπονα και από τη διαιτησία.

Ούτε μία, ούτε 2, αλλά 1.102 ημέρες είχε να σκοράρει ο Ραχίμ Στέρλινγκ για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Το βράδυ της Δευτέρας (15/10), έβαλε δύο μαζεμένα κόντρα στους Ισπανούς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τα Τρία Λιοντάρια να επικρατούν τελικώς 3-2 της Λα Ρόχα του Λουίς Ενρίκε.

Πιο αναλυτικά, ο Στέρλινγκ στο 16′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, μετά από πάσα του Ράσφορντ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε το 2-0 μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Χάρι Κέιν, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 38ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν αργά. Τα τέρματα των Πάκο Αλκάθερ (μείωσε σε 1-3) και Σέρχιο Ράμος στην εκπνοή του αγώνα (μετά και το δοκάρι του Μοράτα) δεν ήταν αρκετά για τους Ισπανούς να αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι έτσι μοιραία έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρωτιά του ομίλου.

Από πλευράς τους, οι Άγγλοι πέτυχαν την πρώτη νίκη στον όμιλό τους, έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει στην Ισπανία μετά την Ελλάδα το 2003 και πήγαν στους 4 βαθμούς, μειώνοντας στους 2 την απόσταση από τους πρωτοπόρους Ίβηρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 66ο λεπτό οι Φούριας Ρόχας διαμαρτύρονται (δικαίως) για πέναλτι του Πίκφορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ντε Χέα, Γιόνι, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μάρκος Αλόνσο, Τιάγκο, Μπουσκέτς, Σαούλ (57’ Αλκάθερ), Άσπας (57’ Θεμπάγιος), Ασένσιο, Ροδρίγο (72’ Μοράτα)

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ (85’ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Μαγκουάιρ, Γκόμεζ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γουίνκς (90+1’ Τσαλόμπα), Μπάρκλεϊ (76’ Γουόκερ), Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ