Διέρρευσαν τα «σκονάκια» του Λουίς Ενρίκε από το Ισπανία – Αγγλία

Διέρρευσαν τα «σκονάκια» του Λουίς Ενρίκε από το Ισπανία – Αγγλία

Ο Λουίς Ενρίκε σημείωνε όσα πλην έβλεπε στη διάρκεια του Ισπανία - Αγγλία (2-3) με σκοπό να τα επισημάνει στους παίκτες του, όμως τα χαρτάκια του είδαν το φως της δημοσιότητας. Ποιος ο παίκτης των Άγγλων που «τρόμαξε» τον Αστουριανό και από ποιον είχε τα μεγαλύτερα παράπονα.

Μετά από 34 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε επίσημες διοργανώσεις στην έδρα της, αφού η τελευταία ήττα είχε έρθει από την Ελλάδα το 2003 (!), η Ισπανία ηττήθηκε από την Αγγλία (2-3) το βράδυ της Δευτέρας (15/10) για την 4η αγωνιστικής του Nations League.

Μια ασυνήθιστη διαρροή που αφορά στο εν λόγω παιχνίδι έγινε μερικές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν τα «σκονάκια» του Αστουριανού τεχνικού με το πέρας του αγώνα. Ουσιαστικά πρόκειται για σημειώσεις που έκανε την ώρα του ματς, με σκοπό να τις επισημάνει στους παίκτες τους και να δουλέψει με βάση αυτές στις προπονήσεις

Σε αυτά, λοιπόν, ο Λουίς Ερνίκε επικεντρώνεται στην έλλειψη συντονισμού των ποδοσφαιριστών του στην πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ σε ένα άλλο σημείο αναφέρεται συγκεκριμένα στον Μάρκο Ασένσιο και στην αδυναμία που έδειξε να ανταποκριθεί στο αίτημα του προπονητή του.

Όσον αφορά στην αντίπαλη ομάδα, γίνεται ειδική μνεία στον Ραχίμ Στέρλινγκ και στην ελευθερία που είχε να κινείται μεταξύ των γραμμών, λειτουργώντας πάντα ως στήριγμα σε σημεία του γηπέδου που οι Ισπανοί δυσκολεύονταν να τον θέσουν υπό τον έλεγχό τους.

Γενικότερα, μιλάει για το πώς οι Φούριας Ρόχας υπέφεραν στις αντεπιθέσεις, χρησιμοποιώντας ως ένδειξη το γκολ του Μάρκος Ράσφορντ, εκμεταλλευόμενος το βολέ του τερματοφύλακα Τζόρνταν Πίκφορντ.

Η φωτογραφία με τα σημειώματα του Λουίς Ενρίκε:

Το γκολ του Ράσφρορντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ