Τοροσίδης: «Στα τελευταία ματς δείξαμε πως δεν είχαμε διάθεση, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε»

Τοροσίδης: «Στα τελευταία ματς δείξαμε πως δεν είχαμε διάθεση, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε»

Την άποψη ότι οι παίκτες της Εθνικής θα πρέπει να βγάλουν και πάλι διάθεση, κάτι που δεν συνέβη στα τελευταία ματς, εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Την πεποίθηση ότι η Εθνική μας ομάδας δεν είχε στα τελευταία ματς την απαιτούμενη διάθεση, εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Φιλανδία, ενώ παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να αντιστραφεί η εις βάρος της κατάσταση στο Nations League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

Αρχικά υπογράμμισε: «Σίγουρα μία νέα αρχή για την Εθνική ομάδα αν και για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε τους Φινλανδούς με το σκορ που πρέπει όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Μετά αν δεν τα καταφέρουμε αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός με τον νέο προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι κακό να μείνει από τρίτη σερί διοργάνωση έξω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Το διαφορετικό που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν έχει να κάνει από άποψη ποδοσφαιρικού. Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση. Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ειδικά πως δεν υπήρχε διάθεση. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες να παίξουμε με διάθεση».

Για το αν πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό: «Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία που έχουμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να κοιτάξουμε στο πρόσωπο όλους τους αντιπάλους. Έγινε σε κάποια ματς και στα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό όπως σε εκείνο με το Βέλγιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ