Εκτός ο Ρόις κόντρα στη Ρωσία, αμφίβολος κόντρα στους Οράνιε

Εκτός ο Ρόις κόντρα στη Ρωσία, αμφίβολος κόντρα στους Οράνιε

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Μάρκο Ρόις προέκυψε στην Εθνική Γερμανίας, με τον φορμαρισμένο επιθετικό να χάνει την αναμέτρηση των Πάντσερ κόντρα στη Ρωσία και να είναι αμφίβολος κόντρα στην Ολλανδία.

Ο φορμαρισμένος επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (15/11) φιλικό εναντίον της Ρωσίας, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο ματς με την Ολλανδία, την ερχόμενη εβδομάδα, για το Nations League.

Ο άσος των Βεστφαλών πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν κι έχει συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση του αήττητου της ομάδας του στην Bundesliga, έχοντας σκοράρει 8 γκολ, ενώ ήταν ο δημιουργός άλλων τεσσάρων στις 11 πρώτες αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Λεβ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι ο Ρόις «κληρονόμησε» τον τραυματισμό στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μπάγερν με 3-2 το περασμένο Σάββατο (10/11).

«Ο Μάρκο δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει αύριο» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Επέστρεψε με χτύπημα στο πόδι από τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν. Δεν θα προπονηθεί απόψε (14/11) και θα δούμε εάν θα τον έχουμε διαθέσιμο για το ματς της Δευτέρας (19/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ