Κάνερβα: «Κακή η Ελλάδα στο πρώτο ματς, θα θέλει τη ρεβάνς»

Κάνερβα: «Κακή η Ελλάδα στο πρώτο ματς, θα θέλει τη ρεβάνς»

Πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό του Τάμπερε δήλωσε πως περιμένει ο Μάρκου Κάνερβα, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς Ελλάδα – Φινλανδία.

Τόσο η ήττα που υπέστη η Ελλάδα στο Τάμπερε όσο και το γεγονός της αλλαγής προπονητή με τον Αναστασιάδη να αντικαθιστά τον Σκίμπε, έχουν κάνει τον Μάρκου Κάνερβα να περιμένει ένα πολύ διαφορετικό ματς με την Ελλάδα να έχει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και να επιφυλάσσει τακτικές εκπλήξεις στους Φινλανδούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινλανδός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι περιμένει από την αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα: «Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το περιμένω πως και πως. Είμαστε στην πρώτη θέση με καλά αποτελέσματα και είμαι πεπεισμένος πως και αύριο θα παίξουμε πολύ καλά ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως και στο Τάμπερε».

Για την εικόνα που έδειξε η Ελλάδα στο πρώτο ματς: «Όντως δεν ήταν πολύ καλή η Ελλάδα στο πρώτο ματς. Σκέφτομαι όμως μήπως απλά δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση. Αυτή είναι η πιθανή εξήγηση που δεν τα πήγαν καλά».

Για την αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα και τι αλλαγές θα επιφέρει: «Είμαι σίγουρος ότι η νοοτροπία θα είναι πως θα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς. Από τη στιγμή που υπάρχει και καινούριος προπονητής δε μπορείς να προβλέψεις το τι θα κάνει. Ήρθαν κάποιοι καινούριοι παίκτες στην ομάδα Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα σε τρεις μέρες και να κάνει κάτι καινούριο, πιστεύω πως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό τακτικά».

Την ίδια ώρα ο αρχηγός των Φινλανδών Γιόνας Τοΐβιο, ανέφερε σχετικά: «Έχουμε κάνει καλή αρχή, τα πηγαίνουμε πολύ καλά και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι φανταστική. Πιστεύουμε ότι αύριο η Ελλάδα θα είναι επιθετική, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ