Ντεμπουτάρουν Κούτρης και Βλαχοδήμος κόντρα στη Φινλανδία

Ντεμπουτάρουν Κούτρης και Βλαχοδήμος κόντρα στη Φινλανδία

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Φινλανδία για το Nations League και ο Άγγελος Αναστασιάδης, επέλεξε τους βασικούς 11 που θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Σκανδιναβούς, με τους Κούτρη και Βλαχοδήμο να ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή με το εθνόσημο.

Η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζει τη Φινλανδία για την προτελευταία αγωνιστική των Ομίλων του Nations League και ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τη βασική 11άδα με τους Βλαχοδήμο και Κούτρη να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη Γαλανόλευκη σε σχηματισμό με 3 σέντερ μπακ.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός: Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Παπασταθόπουλος, Μάνταλος και Κούτρης.

Ωστόσο με μια πρώτη ματιά στα ονόματα, διαπιστώνουθμνε πως υπάρχουν μόνο δύο καθαροί κεντρικοί αμυντικοί (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος). Αυτό σημαίνει πως αν διατηρηθεί το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον ρόλο αυτό θα κληθεί να υπηρετήσει είτε ο Βασίλης Τοροσίδης είτε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο έκπληξης με τον Κούτρη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αν τελικά η Εθνική παραταχθεί με τετράδα στην άμυνα, αλλά όλα θα αποκαλυφθούν όπως πάντα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ