Κροατία – Ισπανία 3-2

Κροατία – Ισπανία 3-2

Με γκολ του Τιμ Γεβντάι στην εκπνοή (90+3'), η Κροατία επικράτησε 3-2 της Ισπανίας στο Μάξιμιρ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου της League A.

Η δευτεραθλήτρια κόσμου ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Ισπανία στο Μάξιμιρ. Αφενός για να ξεπλύνει την «ντροπή» της 6αρας, αφετέρου για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για την πρώτη θέση του 4ου ομίλου της League A. Αυτή η επιθυμία των Κροατών, μεταφράστηκε σε δοκάρι, ευκαιρίες, γκολ και στην τελική επικράτηση με 3-2 κόντρα στην πολύ εντυπωσιακή Ισπανίας της Λουίς Ενρίκε εποχής.

Πιο αναλυτικά ο Αντρέι Κράμαριτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 54ο λεπτό, όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ, καθώς ο Ντάνι Θεμπάγιος δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 69′ ο Γεβντάι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Κροάτες (με το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του), ωστόσο οι Ισπανοί βρήκαν λύση και πάλι, με τον Σέρχιο Ράμος να μην λαθεύει από τα εντέκα βήματα για το 2-2 (χέρι του Βρσάλικο).

Στην εκπνοή όμως ο Γεβντάι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, «ξέρανε» τους Ισπανούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Τώρα η πρωτιά του ομίλου θα κριθεί στο Γουέμπλει όπου η φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας θα κοντραριστεί με την Αγγλία, με τους Ίβηρες να παρακαλούν για… ισοπαλία.

Βαθμολογία 4ου ομίλου:

Κροατία-Ισπανία 3-2

1. Ισπανία 6 12-6
2. Αγγλία 4 4-4
3. Κροατία 4 3-8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ