Κάνερβα: «Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και απειλητική στις στημένες φάσεις»

Κάνερβα: «Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και απειλητική στις στημένες φάσεις»

Ο προπονητής της Φινλανδίας αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ελλάδας στο ματς, αλλά δεν έκρυψε και την περηφάνια του για το κατόρθωμα των παικτών του να πάρουν την πρωτιά στον Όμιλο.

Η Φινλανδία έχασε 1-0 από την Ελλάδα σε μια γλυκιά ήττα για τους Σκανδιναβούς που υπερασπίστηκαν το δικό τους 2-0 στο Τάμπερε και πήραν την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Nations League. Ο προπονητής των Φινλανδών φανερά ικανοποιημένος μίλησε για την περηφάνια του για την προσπάθεια των παικτών του, μη ξεχνώντας να αναγνωρίσει την ανωτερότητα της Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φινλανδού προπονητή στην κάμερα του Open Tv:

«Προφανώς δεν είναι πολλά τα χαμόγελα, λόγω του αποτελέσματος, όμως είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, χάσανε ευκαιρίες και σημείωσε το γκολ της. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια των παικτών μου, παρότι δεν παίξαμε καλά».

Για τη διοργάνωση του Nations League: «Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση, μας έδωσε την ευκαιρία να προκριθούμε στα τελικά. Μπορέσαμε να αγωνιστούμε απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Μου αρέσει σαν διοργάνωση».

Για τις διαφορές της Εθνικής μας στα δύο ματς που την αντιμετώπισε: «Ήταν πολύ δυνατοί απόψε, ενώ την τελευταία φορά στο Τάμπερε δεν έπαιξαν πολύ καλά. Ήθελαν να πάρουν εκδίκηση. Η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και απειλητική στις στημένες φάσεις».

Για το αν εφησυχάζει λόγω της πρωτιάς, ενόψει των προκριματικών του EURO: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η πρώτη θέση, ξέρουμε όμως πως θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στη συνέχεια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ