Σιόβας: «Κάνω μια νέα αρχή, μας δίνει κίνητρο ο προπονητής»

Σιόβας: «Κάνω μια νέα αρχή, μας δίνει κίνητρο ο προπονητής»

Ικανοποιημένος για τη νίκη αλλά και την επιστροφή του στην Εθνική ο Έλληνας αμυντικός

Ως ένα νέο ξεκίνημα χαρακτήρισε την επιστροφή του στην εθνική Ελλάδας ο Δημήτρης Σιόβας

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αν και δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία με 1-0 για το Nations League, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Παράλληλα υποστήριξε πως η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη έχει δώσει κίνητρο σε αυτόν και τους συμπαίκτες του να ενωθούν και να γίνουν μια «οικογένεια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ήμασταν βελτιωμένοι στο επιθετικό κομμάτι, όπως και στην κατοχή μπάλας. Πιστέψαμε στο δεύτερο γκολ, προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε. Χάσαμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε, πιστεύω ότι η Εθνική έχει περιθώρια πολλά για να βελτιωθεί.

Θα γυρίσει κι ο Μανωλάς και πιστεύω να κάνουμε ένα σύνολο πολύ καλό με νέο προπονητή, να γίνουμε μια ομάδα, να συσπειρωθούμε όπως θέλουμε και πιστεύω το δείξαμε και στο δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δείχνει ότι έχει ελπίδες.

Ο προπονητής μας έχει δώσει ένα κίνητρο να παλέψουμε πιο πολύ, να γίνουμε μια οικογένεια. Το δείξαμε και τώρα θα το δείξουμε και στη συνέχεια. Είμαστε μόλις 3 μέρες όλοι μαζί, με νέα παιδιά. Και εγώ ουσιαστικά νέα αρχή κάνω, γύρισα για να βοηθήσω. Αυτό που είπα και πριν, πιστεύω με τον Μανωλά που θα είμαστε όλοι μαζί θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Έχουμε παίκτες με ταλέντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ