Λόβρεν: «Είμαι χαρούμενος, «σκότωσα» τον Ράμος με τον αγκώνα μου»

Λόβρεν: «Είμαι χαρούμενος, «σκότωσα» τον Ράμος με τον αγκώνα μου»

Εκτός εαυτού ο Ντέγιαν Λόβρεν μετά την επικράτηση της Κροατίας επί της Ισπανίας με 3-2, τα έβαλε με τον αρχηγό των Φούριας Ρόχας αλλά και ολόκληρη την ομάδα ενώ σχολίασε ότι όλοι φοβούνται την Κροατία και δικαίως!

«Είμαι χαρούμενος, τον σκότωσα με τον αγκώνα μου, τον σκότωσα …» λέει σε ένα βίντεο στο Instagram. «Ο Σέρχιο Ράμος έχει περισσότερες αποτυχίες από μένα και ο Βαράν είναι καλύτερος από αυτόν, αλλά εκείνος παίζει για την Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε όταν κάνει λάθος κερδίζει 5-1 ή 5-2 και κανείς δεν νοιάζεται».

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ ανέλυσε, με τον δικό του τρόπο το παιχνίδι ενάντια στην Ισπανία: «Έχουμε δείξει ότι έχουμε μεγαλύτερες «μπάλες» από εκείνους. Πρέπει να τηρείς το fair play και να συγχαίρεις τους αντιπάλους όταν έχουν κερδίσει, αλλά η Ισπανία έχει δείξει ότι δεν έχει αυτή τη γενναιοδωρία και αυτό έχει γυρίσει εναντίον τους. Όταν χάσαμε με 6-0 τους χαιρετήσαμε, δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα με αξιοπρέπεια και τιμή. Μόνο ο Μοράτα ήρθε να μας συγχαρεί, οι υπόλοιποι δεν το έκαναν και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο»

https://www.instagram.com/p/BqO_rAdlOXP/

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους Ισπανούς παίκτες για αλαζονεία: «Προφανώς νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από μας και ότι είναι μεγαλύτεροι από εμάς … αλλά δεν είναι», τόνισε.  Ενώ στη συνέχεια εκθείασε τον Λούκα Μόντρις για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ο βασικός υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα. «Αν έπαιζε για τη Γερμανία ή την Ισπανία, θα του προσέδιδε πολύ περισσότερη προσοχή και ίσως θα τον επέλεγαν ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Αλλά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα …»

Τέλος, σχολίασε και τον αγώνα με την Αγγλία τον συναρπαστικό αγώνα της προσεχούς Κυριακής που θα κρίνει ποια από τις τρεις ομάδες θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου: «Οι Άγγλοι μας φοβούνται, αλλά γενικά ο καθένας μας φοβάται και έτσι θα έπρεπε να είναι, μας αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ