«Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα μεταξύ Γκριεζμάν και Μπαπέ»

«Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα μεταξύ Γκριεζμάν και Μπαπέ»

Κατηγορηματικός ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στην ερώτηση για το αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ των δύο μεσοεπιθετικών των Τρικολόρ.

Αντουάν Γκριεζμάν και Κιλιάν Μπαπέ είναι η δύναμη πυρός της Εθνικής Γαλλίας και το παρόν και το μέλλον της ομάδας που είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσει στα τουρνουά των Εθνικών ομάδων τα επόμενα χρόνια. Στα 27 του άλλωστε ο «Γκριζού» έχει πετύχει 26 γκολ σε 65 εμφανίσεις, την ώρα που ο Μπαπέ στα 19 του έχει ήδη 10 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Υπάρχουν φήμες όμως πως οι δύο τους δεν τα πηγαίνουν καλά όταν βρίσκονται στις υποχρεώσεις της Εθνικής Γαλλίας. Φήμες τις οποίες ο Γάλλος Ομοσπονδιακός έσπευσε να διαψεύσει, σχολιάζοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα που ενέπλεκαν τους επιθετικούς των Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί σεν Ζερμέν.

Ο Ντεσάμπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ολλανδία ήταν ξεκάθαρος επί του θέματος, αναφέροντας τα εξής:

«Όχι, δεν υπήρξαν ποτέ προβλήματα μεταξύ τους, ούτε κάποιος θέλει να κάνει περισσότερα από τον άλλον. Και οι δύο είναι σημαντικοί. Γκριεζμάν και Μπαπέ είναι αποφασισμένοι να σημειώσουν πολλά γκολ. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Και οι δύο είναι στην ομάδα και αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τη γαλλική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ