Αγγλία – Κροατία 2-1

Αγγλία – Κροατία 2-1

Με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η Αγγλία πήρε μια μικρή εκδίκηση (2-1) από την Κροατία για τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρωτιά για τα Λιοντάρια του Σάουθγκεϊτ στον όμιλο του Nations League, υποβιβασμός για την Κροατία!

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ προ κενής εστίας και ο Χάρι Κέιν με μια προβολή, φρόντισαν ώστε η Αγγλία να πάρει μια μικρή εκδίκηση από την Κροατία για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ στη νίκη των Λιονταριών επί της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς με 2-1.

Το κατάφεραν δε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, στέλνοντας την Αγγλία στην πρώτη θέση του ομίλου της League A και την Κροατία στη League B, αλλά και στερώντας την πρωτιά από την Ισπανία!

Ο Κράμαριτς άνοιξε το σκορ στο 57′ με πολύ ωραία ενέργεια και τελείωμα από την καρδιά της περιοχής, ωστόσο η Αγγλία, που ούτως ή άλλως ήταν πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της απόψε, έκανε την ανατροπή μέσα από δύο στημένες φάσεις, στο 78′ και το 85′, με τον Σάουθγκεϊτ να βάζει το «λιθαράκι» του με τις εισόδους των Σάντσο και Λίνγκαρντ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου.

Όσο για το Final 4 της League A, στο οποίο προκρίθηκε η Αγγλία, εκεί περιμένουν Πορτογαλία, Βέλγιο και μία εκ των Γαλλίας και Ολλανδίας.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκόμες, Στόουνς, Μπάρκλεϊ, Ντελφ 73’ Λίνγκαρντ), Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ (73’ Σάντσο)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Κάλινιτς, Βρσάλικο, Πέρισιτς, Λόβρεν, Βλάσιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Γεβντάι, Ρέμπιτς (45’ Μπρέκαλο), Βίντα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ