Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία 1-2

Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία 1-2

Η Αυστρία κέρδισε τη Βόρεια Ιρλανδία στην έδρα της δεύτερης με ένα υπέροχο πλασέ στις καθυστερήσεις (1-1), ενώ η Λευκορωσία επιβλήθηκε του Αγίου Μαρίνου για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον δικό της όμιλο.

Με πανέμορφο πλασέ του του Λατσάρο στις καθυστερήσεις, η Αυστρία πήρε τη νίκη στην έδρα της Βορείου Ιρλανδίας, κερδίζοντας με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου αγωνίστηκε σε θέση εξτρέμ.

Το σκορ άνοιξε ο Σλάγκερ με πολύ ωραίο τελείωμα στο 49′, ενώ ο Κόρι Έβανς ισοφάρισε με σουτ, αλλά και τη βοήθεια της τύχης, για τους γηπεδούχους. Βαθμολογικά ούτως ή άλλως δεν θα άλλαζε κάτι για τις δύο ομάδες, αφού την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League B έχει κατακτήσει η Βοσνία. Η Αυστρία ανέβηκε στους 7, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία έμεινε στο απόλυτο μηδέν και φυσικά υποβιβάστηκε.

Όσο για τα άλλα δύο ματς των 19:00, η Λευκορωσία κέρδισε με 2-0 τον Άγιο Μαρίνο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ της League D, ενώ το Λουξεμβούργο ήρθε ισόπαλο με τη Μολδαβία, σε ένα ματς άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος, από τη στιγμή που οι Λευκορώσοι έκαναν το καθήκον τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία 1-2 (57′ Έβανς / 49′ Σλάγκερ, 90’+3′ Λατσάρο)

Μολδαβία – Λουξεμβούργο 1-1 (58′ Γκινσάρι / 70′ Μπένσι)

Άγιος Μαρίνος – Λευκορωσία 0-2 (8′ Ντράγκουν, 52′ Σαρόκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ