Κύπρος – Νορβηγία 0-2

Κύπρος – Νορβηγία 0-2

Με δύο τέρματα του Ολά Καμαρά η Νορβηγία του βασικού Ομάρ Ελαμπντελαουί επικράτησε με το επαγγελματικό 2-0 της Κύπρου και πήρε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C.

Οι ελπίδες της Κύπρου στο όνειρο χάθηκαν στο 1-1 κόντρα στη Βουλγαρία. Από πλευράς της η Νορβηγία ήθελε νίκη για να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου. Για την ακρίβεια νίκη με παραπάνω γκολ από ότι η Βουλγαρία κόντρα στην Σλοβενία. Αποστολή εξετελέσθη για τους Σκανδιναβούς του βασικού (και αρχηγού) Ομάρ Ελαμπντελαουί που πέρασαν από την Κύπρο με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στα δύο γκολ του Ολά Καμαρά.

Πιο αναλυτικά, μόλις στο 8ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη σχεδόν τη διάρκειά του, διαμαρτυρήθηκαν (δικαιολογημένα) για χέρι που έκανε ο Λαΐφης στην κεφαλιά του Καμαρά. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Ελαμπντελαουί έφυγε πίσω από την άμυνα της Κύπρου και με κεφαλιά έστρωσε στον Καμαρά, ο οποίος με πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0). Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, μετά το κόρνερ του Μ. Ελιουνούσι,ο αμαρκάριστος Καμαρά, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα «γράφοντας» το 2-0. Το έργο των παικτών του Μπεν Σιμόν, έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στο 80′ αποβλήθηκε ο Σιέλη για σκληρό μαρκάρισμα. Στην εκπνοή το αριθμητικό μειονέκτημα αποκαταστάθηκε όταν αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη) και ο Μ. Ελιουνούσι.

Το 2-0 υπέρ της Νορβηγίας διατηρήθηκε ως το τέλος και συνδυασμό με το 1-1 της Βουλγαρίας κόντρα στη Σλοβενία, οι Σκανδιναβοί πήραν την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C και μαζί την άνοδο.

Κύπρος (Μπεν Σιμόν): Παναγή, Κούσουλος, Μερκής, Σιέλης, Λαΐφης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος, Κυριάκου (78′ Φυλακτού), Ζαχαρίου (85′ Μακρής), Αβραάμ (61′ Εφραίμ).

Νορβηγία (Λάρς Λάγκερμπακ): Γιαρστάιν, Μέλιγκ, Ρόστεντ, Νορτβάιτ, Καμαρά (Μπέργκε 90+2′), Τ. Ελιουνούσι (71′ Σόρλοθ), Φ. Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί, Σέλνες, Χένρικσεν, Φόσουμ (46′ Όντεγκαρντ).

League C / 3ος Όμιλος

Βουλγαρία – Σλοβενία 1-1 (68’ Ιβανόφ / 75’ Ζάιτς)

Κύπρος – Νορβηγία 0-2 (36’, 48’ Όλα Καμαρά)

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ