Τα ποσά που μοιράστηκαν οι φιναλίστ και η συνέχεια της διοργάνωσης

Τα ποσά που μοιράστηκαν οι φιναλίστ και η συνέχεια της διοργάνωσης

Τόσο η νικήτρια του Nations League Πορτογαλία, όσο και οι υπόλοιπες 3 ομάδες του Final Four εισέπραξαν ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσό. Παράλληλα, η νεοσύστατη διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της για του χρόνου.

Η Πορτογαλία εδώ και λίγη ώρα είναι η πρώτη νικήτρια στην Ιστορία του Nations League, επικρατώντας στον τελικό της Ολλανδίας με 1-0. Έτσι, άφησε τις Ολλανδία, Αγγλία και Ελβετία με την… όρεξη.

Βέβαια, οι 3 χαμένες ομάδες του Final Four, μπορεί να μην κατάφεραν να βρεθούν στην θέση αυτής του Φερνάντο Σάντος, έλαβαν ωστόσο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, που μπορεί να της κάνει στο τέλος της ημέρας να χαμογελούν.

Και αυτό γιατί, η 4η Ελβετία έβαλε στα ταμεία της 7 εκατομμύρια ευρώ, η 3η και νικήτρια του μικρού τελικού Αγγλία, 8 εκατομμύρια ευρώ, η φιναλίστ Ολλανδία 9 εκατομμύρια ευρώ και νικήτρια της διοργάνωσης Πορτογαλία, 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, το Nations League έλαβε τέλος για φέτος και ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2020.

Τότε, όλες οι ομάδες που πήραν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο κάθε λίγκας , 16 το σύνολο, θα πάρουν μέρος σε πλέι-οφς όπου τέσσερις ομάδες θα κερδίσουν εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ