Άρης – Άρης Λεμεσού 0-1: Φιλικό στα χαρτιά, οι «κιτρινόμαυροι» στα ρηχά…

Άρης – Άρης Λεμεσού 0-1: Φιλικό στα χαρτιά, οι «κιτρινόμαυροι» στα ρηχά…

Σε μια φιλική αναμέτρηση, που μόνο... φιλική δεν θύμιζε σε όλη τη διάρκεια της, ο Άρης ηττήθηκε από τον Άρη Λεμεσού με 1-0.

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Λεμεσού και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Βασίλη Σουρλή πιάσε μια… ασίστ

Σε ένα αρκετά… ροκ παιχνίδι (ειδικά για φιλικό) με πολλά φάουλ και δύο αποβολές, οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν ένα αμυντικό λάθος και γνώρισαν την ήττα σε ένα ματς, που όπως κυλούσε, η ισοπαλία έμοιαζε το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΔΩ

Ο Χερμάν Μπούργος προχώρησε σε νέους πειραματισμούς, παρατάσσοντας την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κουέστα βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Πίρσμαν να παίζουν στην άμυνα και τους Ντιόπ-Ντουκουρέ στον άξονα. Ο Γκρέι ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Γκαρσία από πίσω του.

Οι Κύπριοι μπήκαν κάπως καλύτερα στο ματς, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι απέκτησαν τον έλεγχο, μετά το 10ο λεπτό και δημιούργησαν τέσσερις καλές ευκαιρίες μέσα σε πέντε λεπτά.

Αρχικά μια κεφαλιά του Γκρέι (14′), στη συνέχεια ένα σουτ του Γκαρσία στα σώματα (16′), ενώ Ιτούρμπε (18′) και Μαντσίνι (19′) δεν κατάφεραν επίσης να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40′ και στο 42′ οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ιτούρμπε, όμως ο Παραγουανός πάλι δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ στο 44′ σε μια στιγμή έντασης ο Μαντσίνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα επειδή πέταξε την μπάλα σε αντίπαλο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε πολύ, με τον Άρη Λεμεσού να κατορθώνει τελικά να φτάσει στο γκολ στη μοναδική του κλασική ευκαιρία. Στο 77ο λεπτό ο Σικόρσκι, με ωραία προβολή από κοντά μετά από πλάγια μπαλιά, έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια οι Κύπριοι είδαν τον Πάνκοφ να αποβάλλεται με κόκκκινη κάρτα (83′), ενώ στο 84′ ο Πάλμα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Παπαστυλιανός του είπε όχι εντυπωσιακά. Έτσι έμεινε το 0-1 μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (67’ Χρυσόπουλος), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (67’ Μαρμαρίδης), Πίρσμαν (67’ Τανούλης), Ντιόπ (30’ Σγούρος), Ντουκουρέ (78’ Παναγίδης), Μαντσίνι (46’ Χατζηϊωάννου), Ιτούρμπε (67’ Χαΐροβιτς), Γκαρσία, Γκρέι (30’ Πάλμα).

Άρης Λεμεσού (Α. Σπιλέφσκι): Άλβες (29’ Σωφρονίου), Γιάγκο, Ντελμίρο, Μπρόρσον, Σόκε, Καζού, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Σλόγκαρ, Μπράουν, Στρούσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ