Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα φιλική «τεσσάρα»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα φιλική «τεσσάρα»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας, σκορπώντας «τεσσάρες», επικράτησε της Melbourne Victory με 4-1.

Πριν από λίγες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε τη Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση στη Μπανγκόκ (4-0), ενώ και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόρπισαν γκολ και θέαμα επικρατώντας της Melbourne Victory με 4-1.

Η ομάδα του Τεν Χάγκ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Κριστόφ Οικονομίδη να εκθέτει την άμυνα της αγγλικής ομάδας και να Νικάει τον Τομ Χίτον.

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο: Ο Ρονάλντο δέχτηκε πρόταση 250.000.000 για δυο χρόνια!

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοσή της και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και εν τέλει στην ανατροπή.

Πρώτα ο ΜακΤόμινεϊ στο 43′ έπειτα από τυχερή προσπάθεια, μιας και το σουτ που επιχείρησε κόντραρε, έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Άντονι Μαρσιάλ βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και έγραψε το 2-1 έπειτα από γύρισμα που του έγινε από δεξιά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολλανδός τεχνικός πραγματοποίησε 10 αλλαγές, κρατώντας στον αγωνιστικό χώρο μόνο τον 36χρονο τερματοφύλακα.

Στο 78′ ο Ράσφορντ πέτυχε όμορφο γκολ, με σουτ με το δεξί στην κίνηση έπειτα από κάθετη πάσα προς την περιοχή για το 3-1.

Με τη συμπλήρωση των 90′ το αυτογκόλ του Λουπάνκου, που είχε περάσει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ