Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει… χαρούμενος που επέστρεψε (Pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει… χαρούμενος που επέστρεψε (Pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ΄πως όλα δείχνουν παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σίριαλ φαίνεται να φτάνει προς το τέλος του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ‘εχει απασχολήσει έντονα και το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι καθώς μετά τη δήλωση της επιθυμίας του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιθυμούσε να αγωνιστεί σε ομάδα Champions League και οι «κόκκινοι» διάβολοι δεν κατάφεραν την περσινή σεζόν να πάρουν μια θέση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι βγήκε στην αγορά αναζήτησε συλλόγους, «έφαγε» αρκετά άκυρα (Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι), η τωρινή ομάδα του δεν έδειξε διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει και πλέον φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Φορτσάρει και για δεύτερο στόπερ η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Πλάνιτς

Μάλιστα ο Κάτοχος των πέντε τροπαίων Champions League, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα στόρι στο οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του ενώ αγωνίστηκε 45 λεπτά στο φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Αίσθηση προκάλεσε όμως το γεγονός ότι απχώρησε από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Παρ όλα αυτά, αργότερα έκανε νέα δημοσίευση στην οποία αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ